En målare i Falkenberg som har målat om mitt hus

Äntligen har jag semester. Jag är mitt uppe i karriären och jag brukar ju blogga om mitt jobb och min karriär som tar mig på möten och resor runt om på vårt jordklot. En riktigt berest person har jag nu blivit i och med det här VD-jobbet på en internationell redovisningsbyrå. Därför är det extra skönt att mest ligga i hängmattan nu och inga måsten som hänger över mig. Därför har jag anlitat en målare i Falkenberg för ommålningen av mitt hus. Inte vill jag lägga tid och kraft på att stå och skrapa gammal färg och måla fasaden när jag äntligen är ledig. Nej, det är hängmattan och stranden som gäller för min del! Företaget som precis målat klart heter Turkos Måleri AB och de har gjort ett riktigt suveränt arbete, så jag bara kände att det var det här företaget jag skulle skriva om på bloggen just idag. 

 

Turkos Måleri AB består ett gäng härliga målare som verkligen kan det här med måleri. De har hjälpt otaliga människor med att måla både invändigt och utvändigt under flera år, och de hjälper även till med spackling, tapetsering och takmålning med mera. Oavsett ur din vision ser ut (min var ett rött hus med vita knutar) så ser dessa duktiga och erfarna målare i Falkenberg till att uppfylla det, så att det ska bli så som just du vill ha det. Det händer mycket inom den här branschen och därför ser dessa målare i Falkenberg till att hela tiden vara uppdaterade på det senaste, till exempel nya miljövänligare färger och så vidare. Dessa målare har alltså både en gedigen praktisk, men också teoretisk grund att luta sig mot. Har ni något projekt på gång där ni ska involvera någon målare i Falkenberg, så glöm inte att kolla med Turkos Måleri AB, innan ni anlitar något annat företag.