Alltid lika nöjd med det här företaget

Hallå folket, nu säger jag bara en sak till att börja med, det är helt fantastiskt väder ute så efter det här inlägget ska jag gå ut och sätta mig i trädgården med en kopp kaffe och bara njuta. Jag hoppas innerligt att det är lika fint väder hos er, men det är klart att om ni bor i Borås med omnejd så är det ju det samma väder hos er som det är hos mig, för jag bor ju som bekant i denna stad. När det gäller det här med att kunna få hjälp inom transport i Borås så hade jag bestämt redan i morse att det var just detta som jag skulle berätta om i dagens inlägg, för jag vet att det här med tips och rekommendationer alltid är välkommet, det är i alla fall vad ni säger när jag skrivit tips-inlägg förut. Så här är det, att det finns ett företag som heter Christer B Transport, och det är ett företag inom transportnäringen som utgår ifrån Borås men som hjälper till med frakt i hela Sverige. Jag har tidigare haft att göra med företag som sagts kunna utföra transporter, men där det inte alls fungerade, det var företag som hade hemvist i andra länder och där det lovades runt men hölls tunt … Jag har insett hur viktigt det är för mig och mitt eget företag att kunna få pålitlig hjälp inom transporter, och sedan allra första gången jag fick hjälp av Christer B Transport i Borås så har det fungerat till full belåtenhet. Därför kan jag med säkerhet säga att ni som väljer att låta det här företaget hjälpa er kommer att bli nöjda, både med deras transporter och även med deras kundservice som går ut på att alla deras kunder ska bli nöjda till hundra procent.